Fulgy l-a AMENINȚAT pe Mihai Morar în direct: „Cum te plimbi tu în Herăstrău, se plimbă şi cocalarii mei care abia aşteaptă să se ducă la puşcărie”

Deranjat de glumele pe care Mihai Morar le face la Radio Zu pe seama lui, Fulgy de la Clejani l-a ameninţat în direct, în emisiunea lui Dan Capatos.

Fulgy îl ameninţă pe Mihai Morar. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Fulgy a ţinut să sublinieze faptul că nu este afectat de glumele pe care Mihai Morar le face pe seama sa în matinalul pe care-l prezintă la postul de radio. Şi asta întrucât, după cum susţine artistul, Morar nu ar avea nicio valoare în ochii lui.

Fulgy îl ameninţă pe Mihai Morar în direct: „Cocalarii mei abia aşteaptă să se ducă la puşcărie”

Deşi fiul Clejanilor declară că nu este afectat de ironiile moderatorului, totuşi l-a ameninţat pe faţă.

„Doamna moderator Roberta a fost la mine la emisiune la Moft TV şi am dat-o afară, să zicem, pentru că nu aveam nevoie de moderator. Doamna Roberta este cea care l-a învăţat pe Mihai Morar tot ce ştie. Din punctul meu de vedere, el cu Flick şi cu ăla gras (Răzvan Popescu, n. red.), care fac numai glume la radio, sunteţi zero pentru mine. Şi, Mihai Morar, cum te plimbi tu în parcul ăla, în Herăstrău, crede-mă că se plimbă şi cocalarii mei care abia aşteaptă să se ducă la puşcărie. Nu te ameninţ, dar nu-i frumos să râzi tu de mine care eu am master la pian, la muzică clasică„, spune Fulgy.

Motivul pentru care Fulgy a început să consume droguri: „Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am experimentat şi eu”

În emisiunea moderată de Dan Capatos, Fulgy a făcut dezvăluiri referitoare la circumstanţele în care a început să consume droguri. Artistul a povestit că de vină pentru dependenţa lui ar fi o fostă iubită. În opinia artistului, de vină ar fi fosta iubită.

”Anturajul ei (n.r. al fostei iubite), pus de șmecherii ăștia de care spun, da, a consumat THC, canabinoid ca așa se cheamă și da la petrecere toată lumea se droghează cu cocaină, eu nu prea pot să trag pe nas că am deviație de sept și sunt dependent de spray nazal. Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am mai experiementat și eu să văd cum e”, a spus Fulgy, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

În urmă cu câteva zile, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost prins de oamenii legii, în timp ce se afla la volan sub influența substanțelor interzise, moment în care a fost transportat la INML pentru un set de analize amănunțite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *