Foarte frumos! Lavinia Pîrva, imagine rară cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Reacția fanilor…

Lavinia Pîrva, imagine rară cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Reacția fanilor: „Așa blonduț?”

Lavinia Pîrva „a scăpat” pe Internet o imagine cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta nu obișnuiește să posteze

deseori fotografii cu acesta, astfel că gestul ei i-a luat prin surprindere pe fani. Chiar dacă micuțul care împlinește curând doi ani

se afla cu spatele, admiratorii i-au observat imediat culoarea părului, băiețelul având părul blond.

De când l-a adus pe lume pe centrul Universului ei, micuțul Alexandru, Lavinia Pîrva a preferat întotdeauna să păstreze o oarecare discreție în ceea ce-l privește. Astfel, rare sunt fotografiile pe care cântăreața le postează cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr., dar mai ales, nu-i arată niciodată chipul.

Recent, vedeta le-a făcut fanilor o surpriză emoționantă, împărtășindu-le o poză de colecție cu micuțul, înainte cu puțin timp de a împlini doi anișori.

Lavinia Pîrva a postat imagine rară cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva își face un selfie. În spatele său se află fiul ei.

Așadar, în urmă cu câteva ore, Lavinia Pîrva și-a deschis sufletul în fața internauților și le-a arătat o poză cu micuțul Alexandru, de la spate. Așezat pe scaun, undeva în spatele mamei lui, fanii au putut observa astfel

cât de frumos a crescut băiețelul, dar și faptul că are părul blond, lucru pe care nu-l cunoșteau înainte.

Cum au reacționat fanii de pe Internet

Totdată, Lavinia Pîrva a dat puțin „din casă”, făcându-le o mărturisire amuzantă mămicilor. Potrivit spuselor sale, fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. este mult mai energic după somnul de după-amiază, astfel că se pune pe împrăștiat jucării, lucru care-l bucură.

„Dupa un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decat celalalt! Puși pe șotii si pe impraștiat cat mai multe jucarii! Cu cat mai mare e dezordinea cu atat suntem mai fericiti😂😅😅😅”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Nici reacția fanilor nu a întârziat să apară. Aceștia au felicitat-o pe Lavinia Pîrva pentru frumusețea ei, iar unii i-au împărtășit câteva dintre experiențele lor similare cu cei mici.

„Asa blonduț??? ❤️ / Asa este și la noi cu 3 copii😂 / Ești superbă și splendidă, minunată și frumoasă și magică. Să ai parte de tot ceea ce îți dorești”, sunt unele dintre comentariile fanilor. scrie spynews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *