Florin Răduță a primit un diagnostic crunt ! Câștigătorul X Factor, de urgență la spital: Vreau să trăiesc

Florin Răduță, câștigătorul X Factor Sezonul 5 a fost diagnosticat cu o tumoră la stomac. Tânărul este disperat, motiv pentru care s-a retras o vreme și de pe rețelele de socializare. Astăzi și-a anunțat fanii că este bolnav și că joi va merge la un medic bun, unde speră că va avea succes.

Florin Răduță are o tumoră la stomac

Florin Răduță este un cântăreț de renume, care a câștigat sezonul 5 X Factor. Tânărul are probleme grave de sănătate și de ceva timp nu a mai apărut în lumina reflectoarelor și nici în mediul virtual nu a mai fost activ.

Florin a anunțat pe Instagram că după multe vizite la medic și tot felul de investigații i-a fost identificată o tumoră la stomac. În ultima vreme s-a simțit rău și nu a putut deloc să mai fie activ, dar a decis să le spună tuturor cu ce probleme se confruntă.

Câștigătorul de la X Factor urmează să se prezinte în cursul dimineții de joi, 22 iulie 2021, la Spitalul Fundeni, la un profesor medic pe care l-a căutat timp îndelungat pentru a-i fi recoltată o biopsie. Speră că aici va avea noroc și va beneficia de cele mai bune tratamente cât timp va sta internat.

“Vestea care a căzut ca din cer pentru mine și pentru ai mei a fost că mi-au găsit o tumoare/un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros… De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare.

Nu m-am simțit capabil, am încercat să nu vorbesc despre asta și nu mă gândesc prea mult, ca să nu mă consum.  Sunt stresat că ultima dată când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generală. Sper să decurgă bine”, este dezvăluirea făcută de Florin Răduță pe pagina sa de Instagram.

Florin Răduță se luptă de ani buni cu boala

Problemele vechi pe care le avea s-au agravat, iar acum trece prin momente dificile, după cum a anunțat chiar el pe rețelele de socializare. El are și un ulcer cu care se luptă de ani buni și la care tratamentul nu a mai răspuns.

În primăvară, el le-a explicat fanilor că tratamentele primite de la diferiți medici nu mai aveau efect și că nu mai putea mânca, motiv pentru care a slăbit mult. Din cauza pastilelor în exces a ajuns și la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *