Exclusiv. Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva, la Antena 1! Ce se întâmplă cu Alina Pușcaș

După 16 sezoane în care s-a aflat la “cârma” emisiunii “Te Cunosc de Undeva”, Cosmin Seleși a fost pus pe liber de Antena 1, la sfârșitul anului trecut, când trustul INTACT a decis să nu îi mai prelungească actorului contractul.

A fost o lovitură neașteptată pentru Seleși care a prezentat show-ul transformărilor încă din primul sezon, care a debutat pe 17 martie 2012, cu excepția unor ediții în care nu a putut fi prezent.

Pepe, noul prezentator de la Te Cunosc de Undeva, alături de Alina Pușcaș

La scurt timp, actorul a putut fi văzut de telespectatori la postul concurent, PRO TV, acolo unde a apărut împreună cu trupa sa, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ulterior, Cosmin Seleși a filmat pentru PROTEVELION și, alături de vedetele postului, a reușit să pună în scenă un super show apreciat de telespectatori. Nu o spunem noi, ci ratingul obținut de PRO TV care, pentru prima dată, în 20 de ani, a reușit îl învingă pe Dan Negru, cunoscut ca fiind “Regele audiențelor” de Revelion.

Antena 1 nu a pierdut vremea și a purtat negocieri pentru noul prezentator al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”, iar alegerea nu a fost deloc una grea. Conform informațiilor obținute de FANATIK, producătorii emisiunii au știut din start ce își doresc: un coleg celebru pentru Alina Pușcaș, cu “cârlig” la telespectatori și familiarizat cu show-ul “Te Cunosc de Undeva”.

FANATIK a aflat că toate discuțiile purtate în spatele ușilor închise au dus către un singur nume: Pepe. De-a lungul anilor, telespectatorii Antenei 1 au putut să-l vadă pe cântăreț și la masa juriului, și în postura de concurent, la “Te Cunosc de Undeva”.

De altfel, Pepe a câștigat două sezoane ale show-ului, sezonul 3, respectiv sezonul 4,  așadar alegerea celor de la Antena 1 nu a fost deloc surprinzătoare nici măcar pentru cei patru jurați care, conform informațiilor aflate de FANATIK, au fost deja anunțați despre noul rol avut de cântăreț în emisiune.

Pepe: “Da, este adevărat, dar nu am semnat contractul încă”

”Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.