Este OFICIAL! Premierul Florin Cîțu a făcut anunțul

Știrea zilei în politica din România. Florin Cîțu, actualul premier al țării, a anunțat că va candida la șefia Partidului Național Liberal. Într-o conferință de presă, Cîțu le-a mulțumit liderilor din PNL care au crezut în el încă de când s-a înscris în acest partid.

Florin Cîțu candidează la șefia PNL

Vicepreședintele PNL, Florin Cîțu, a anunțat duminică, 30 mai 2021, că va candida pentru șefia Partidului Național Liberal.

În momentul anunțului, premierul României a fost înconjurat de mai mulți lideri din partid. El a și spus că le mulțumește pentru susținerea pe care ei i-au arătat-o încă din ziua în care a aderat la PNL.

Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL. Le mulțumesc liderilor politici puternici din PNL care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid și care și astăzi mă susțin și fac parte din echipa mea, a spus Florin Cîțu.

Cîțu a spus și ce planuri are din viitoarea posibilă postură de președinte al Partidului Național Liberal. În acest moment, Ludovic Orban ocupă această funcție. În discursul de astăzi, Cîțu a spus că PNL are nevoie de un suflu nou și că își dorește ca acest partid să rămână opt ani la guvernare.

Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte. Vreau ca PNL să rămână opt ani la guvernare. Vă spun ca voi câștiga, nu există altă variantă. Împreuna câștigăm toate alegerile din 2024, împreună facem România liberală. V-am obișnuit cu mai puține vorbe și mai multe fapte, a spus Cîțu.

Un alt candidat la șefia PNL este Ludovic Orban, actualul președinte al partidului. Campania pentru congres ar urma să aibă loc în jurul datei de 25 august 2021.

În perioada 1 iulie – 10 august vor avea loc conferinţele judeţene de alegeri, conferinţe la care se vor alege conducerile judeţene ale PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *