Elena Merişoreanu A Cedat! GATA, S-A Terminat! —

Elena Merişoreanu se află pe patul de spital, la Institutul “Matei Balş” din Capitală, în urma infectării cu COVID-19. Cântăreaţa de muzică populară a dat chiar ea, astăzi, vestea care-i va înstrista pe români.

Una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică populară din România se află în spital de aproape două săptămâni, din cauza COVID-19.

Cu toate că este vaccinată cu schema completă, Elena Merişoreanu s-a infectat şi s-a simţit rău, astfel că a fost nevoie să fie dusă la Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Capitală.

“Sunt spre bine, Doamne ajută! (…) Am stat mult cu răceala, ca tâmpita acasă”
Cunoscuta artistă a oferit detalii de ultimă oră despre starea ei de sănătate. Cu toate că este şi acum în spital, începe să se simtă mai bine şi nu mai are nevoie să respire cu masca de oxigen.

“Sunt spre bine, Doamne ajută! Sunt tot în spital, dar nu am febră, nu am avut nevoie de mască de oxigen. Stau să treacă cele 14 zile, să termin tratamentul că mai am ceva la plămâni, sunt puțin afectați. Zilele astea au spus că o să-mi dea drumul acasă.

Am stat mult cu răceala, ca tâmpita acasă, și am venit destul de târziu. 7% – 8% am fost plămânii afectați, de la tuse, de la răceala aia cum credeam eu, dar era COVID, de fapt. M-a luat cu transpirații…”, a mărturisit Elena Merişoreanu.

Decizia care-i va lăsa pe fanii săi în lacrimi: “Nu mai fac nimic”
Cântăreaţa de muzică populară, în vârstă de 74 de ani, a luat o decizie grea, dar lesne de înţeles având în vedere probleme medicale prin care a trecut. Elena Merişoreanu şi-a anulat concertele şi nu va mai merge la evenimentele unde era aşteptată. Ea speră ca va fi externată în curând, scrie playtech.ro.

“Eu, care sunt o fire care nu zac în pat, cum mă ridicam, cum mă lua oboseala și voiam să dorm. A doua zi, cum am ajuns la spital, m-am simțit mai bine. Acum mi-a ieșit bine saturația, medicii or să-mi dea drumul curând.

Nu mă mai duc la evenimente, Doamne ferește! Aveam evenimente luate în perioada următoare, dar am pus-o pe fiica mea și a dat banii înapoi cui mi-a dat arvună. Păi, cum să mă mai duc? Aveam de terminat CD-ul, de filmat videoclipuri, aveam totul plătit, dar, dacă s-a întâmpat asta, nu mai fac nimic”, a mai spus Elena Merişoreanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.