Durere mare pentru Monica Anghel. Din păcate este adevărat..

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Celebra cântăreață are o carieră de succes, dar viața ei nu a fost mereu una simplă. Ea a trecut și printr-un divorț, dar a rămas în relații bune cu fostul ei soț, Andrei Carandino, care acum a decedat. Cântăreața este în stare de șoc de când a aflat vestea.

Monica Anghel și-a pierdut fostul soț

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, cu o carieră muzicală impresionantă. Îainte de a fi căsătorită cu cel care i-a dăruit și un băiat, Monica a mai avut un soț, un celebru medic chirurg, Andrei Carantino.

Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, vineri dimineață. El a fost cadrul medical la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni și a fost unul dintre cei mai renumiți medici. Andrei Carantino era specialist în chirurgie plastica-microchirurgie reconstructive, doctor în știinte medicale.

Anunțul dureros a fost făcut de o apropiată a familiei, care și-a exprimat regretul cu privire la acest eveniment. Se pare că, în urmă cu câteva luni, respectiv în decembrie, ar fi suferit o ruptură de aortă, de unde ar fi pornit problemele grave ce au dus la deces.

„În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris Roxana Dima pe Facebook.

Monica Anghel a rămas în relații foarte bune cu primul soț, Andrei Carandino. Artista a divorțat de acesta în 2005, după o căsnicie care a durat 11 ani, timp în care . Între timp, ambii și-au refăcut viața și au familii fericite, dar nu și-au purtat ură și au vorbit în continuare.

Mai mult, ea spunea despre Andrei că acesta i-a salvat viața și i-a fost recunoscătoare mereu pentru tot ce a făcut pentru ea. Chiar dacă s-au despărțit, a continuat să îi ceară ajutorul pentru diferite intervenții chirurgicale. De altfel, și cu soția acestuia, Ingrid, a reușit să se înțeleagă foarte bine și a apelat și al serviciile ei, fiind medic în același spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *