Drama neștiută a lui Dorian Popa! Care este motivul pentru care artistul nu a mers la înmormântarea tatălui său

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze și plin de veselie, însă, în interior ascunde o dramă care i-a marcat viața! Care este motivul pentru care artistul nu a mers la înmormântarea tatălui său? Chiar el a recunoscut!

Dorian Popa este fără îndoială un nume consacrat în showbiz-ul românesc. Un bărbat plin de succes, întotdeauna cu zâmbetul pe buze și cu o energie molipsitoare, în realitate, lucrurile stau complet diferit în viața artistului! Încă din copilărie domnul ”Hâtz” s-a confruntat cu mai multe probleme în familia sa. Când era doar un copil, părinții lui au divorțat, acela fiind de altfel și unul dintre momentele care l-au afectat foarte tare.

Dorian Popa a spus motivul pentru care nu a mers la înmormântarea tatălui său
În plus, după cum povestește chiar el, tatăl său era cel care voia să-l îndepărteze cu orice preț de mama sa. Pe lângă faptul că abandonase complet familia, chiar a încercat să-l cumpere cu o mașină, pe motiv că i-o oferă doar dacă nu mai va vorbi deloc cu femeia care i-a dat viață. Acela a fost momentul în care Dorian Popa a decis să încheie orice legătură cu tatăl său. I-a înapoiat mașina și nu au mai vorbit absolut deloc.

De asemenea, artistul nu a ajuns nici la înmormântarea părintelui său. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, îndrăgitul cântăreț a povestit cum a stat exact situația, dar și motivul pentru care nu a ajuns să-i aprindă o lumânare tatălui său.

”El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui.

El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a spus Dorian Popa.

Cu atât mai trist este faptul că celebrul artist nu a avut niciodată cuvinte de laudă la adresa tatălui său. Dorian a mărturisit că părintele său nu a colaborat cu nimic la creșterea lui și a fratelui său, mama jucând rolul și de mamă și de tată. Și dacă credeați că a fost indulgentă cu cei doi, nici gând!

Popa a declarat în repetate rânduri că ”mamișor” îi mai trăgea din când în când de urechi, mai ales atunci când nu erau cuminți și nu o ascultau!

”Tata nu a vrut să colaboreze cu nimic la creșterea noastră, dar ne-am descurcat. S-a chinuit mama cu noi, dar a reușit. Mama e profesoară de canto, lucrează cu liceenii și de asta s-a descurcat cu noi. Mama ne mai trăgea de urechi, de păr, când vedea că sărim calul și a fost bine. O mai supăr și acum la 2-3 săptămâni. Sunt destul de amețit!”, a mai spus artistul, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Dorian Popa, pregătit să devină tătic?
Cât despre el în rolul de tătic, ei bine, mai avem de așteptat. Dorian Popa susține că își dorește o familie alături de Babs, un copil, însă acum nu este momentul potrivit. Nu grăbește nimic și știe că totul va veni de la sine!

”Lăsăm lucrurile să vină de la Doamne Doamne. Cu siguranță că ne dorim asta, cu siguranță ne dorim o familie în viitor, dar deocamdată nu știu. Eu sunt mai mititel așa, sunt mai panicat, mai… Știu că e frumos, dar să nu pierdem din vedere că eu vin dintr-o familie care nu a reușit să… Doamne ajută”, a declarat Dorian. scrie spynews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *