Dorian Popa și-a făcut încă o intervenție estetică la față.„Fără pomeți de păpușică” Citeşte întreaga ştire: Dorian Popa și-a făcut încă o intervenție estetică la față.„Fără pomeți de păpușică”

Își dorește să arate perfect, așa că vizitează des cabinetele medicilor esteticieni. Dorian Popa și-a făcut recent o nouă intervenție estetică la față.

După procedură, s-a pozat și a declarat că e tare mândru de cum arată. În urmă cu ceva vreme, Dorian Popa și-a făcut implant de barbă, și-a conturat mandibula și și-a făcut și câteva modificări în zona frunții. Iată că de curând a vizitat iar cabinetul medicului estetician unde a fost supus unei noi intervenții. I-a fost injectat botox în mai multe locuri, la nivelul feței. „Vă arăt acum la ce șiretlicuri apelez ca să scap de orele de muncă care se văd direct pe fața mea. Am un complex mic de când eram puști.

Nu am mandibula cum îmi doresc, așa că doamna doctor rezolvă”, a spus artistul pe Instagram. Imediat, medicul a dezvăluit în ce zone îi injectează botox. „O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum.

În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a transmis doctorul estetician. Imediat după intervenție, Dorian Popa, care a refuzat recent un contract de imagine de 100.000 de euro, a declarat pe Instagram că e foarte mulțumit de rezultat.

S-a și pozat și a arătat fanilor din mediul online cum arată acum. „Ia uite, zici că am 15 ani din nou”, a zis el.
Dorian Popa și-a făcut încă o intervenție estetică la față.„Fără pomeți de păpușică”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *