Doamne, ce frumoasă e fiica lui Răzvan Simion! Mulți zic că e copia fidelă a mamei sale, Diana:

Ianca Simion, transformare șocantă! Fiica lui Răzvan Simion a șocat pe toată lumea după ce s-a afișat în mediul online cu părul blond. Ianca nu mai arată deloc ca înainte, iar imaginile postate pe rețelele de socializare dovedesc acest lucru. Care a fost reacția prezentatorului tv când și-a văzut fiica schimbată?

Ianca Simion, transformare șocantă! Cum a reacționat Răzvan Simion când a văzut că fiica sa și-a schimbat look-ul

Ianca Simion, transformare șocantă! Răzvan Simion se poate declara un bărbat împlinit având o carieră de succes și doi copii minunați. Dar și plan sentimental o duce bine, fiind într-o relație cu designerul interior Daliana Răducan. Recent, fiica prezentatorului tv a surprins pe toată lumea după ce și-a făcut o schimbare de look. Fără să stea prea mult pe gânduri, adolescenta s-a făcut blondă. Ianca a postat pe Instagram mai multe imagini cu noul look, iar părerile internauților au fost pe măsură.

Mai mult, și Răzvan Simion s-a declarat impresionat de schimbarea fiicei sale. Acesta i-a apreciat fotografiile pe care Ianca le-a postat, iar la rândul său, Daliana a fost impresionată de transformarea tinerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *