Dinu Maxer este în doliu. A murit unul dintre cei mai dragi oameni din viața sa

Dinu Maxer trece prin momente foarte grele după ce tatăl său a încetat din viață. Artistul a postat un mesaj impresionant în memoria tatălui său, care a pierdut lupta cu cea mai cruntă boală.

Tatăl lui Dinu Maxer suferea de o boală gravă

Anunțul trist a fost făcut chiar de artist, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Acesta și-a amintit cu drag de toate momentele cheie petrecute alături de părintele său și a recunoscut că, deși în multe momente a fost exigent, pentru el tatăl lui a fost cel mai bun prieten.

“A fost până azi … un tată perfect! Ii mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten!

Am atâtea lucruri pe care as vrea sa le împărtășesc cu voi despre tatăl meu… Mi-l amintesc ținându-mă de șaua de la bicicleta …sau stând cu mine când studiam la acordeon…apoi îmi amintesc ca s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orga…a fost și dur cu mine în adolescență când mă pregăteam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicina…mi-l amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut…dezamăgit ca am lăsat medicina, dar mulțumit că eram fericit cu viața mea de artist.

L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicala – acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lauda sau felicita!

Ne uitam mereu la meciuri împreuna! Aveam aceeași echipa favorita – Steaua! Am fost pe stadion la semifinala cu Andrerlech in 1996! În ultimii ani, mergeam la el și vedeam meciurile importante împreuna. L-am văzut apoi dedicându-se total celor doi frați ai mei – făcând și pentru ei tot ce putea…dovedindu-mi ca nu era doar pentru mine un tată perfect!”, a scris cântărețul pe Facebook.

Dinu Maxer a mai povestit că în anul 2007 tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, însă a luptat cu îndârjire să învingă boala și să se recupereze. Din păcate însă, după atâția ani, boala a recidivat. De această dată bărbatul nu a mai putut face față bolii și corpul său a cedat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.