Din păcate veste trista în România BREAKING! A fost găsit mort în casă.

Descoperire șocantă în casa unei rude de a lui Petre Roman, din partea soției sale, Silvia Chiflriuc. Un văr de-al acesteia a fost găsit fără viață în locuinta sa din Botosani.

Este vorba despre un bărbat care ar h fost decedat de mai multe zile. Cadavrul era în stare degradantă, mai ales după ce a fost muscat de sobolani. Caz socant în familia extinsă a lui Petre Roman Vărul sotiei lui Petre Roman a fost descoperit fără viață în locuința sa din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, din județul Botoșani. Potrivit presei locale, o vecină de-a bărbatului a dat alerta. Ea s-a ingrijorat că bărbatul nu mai ieșise din casă de o săptămână și se temea pentru ce era mai rau. Inainte de a suna la Poliție, a mers la casa vecinului si i-a bătutîn usă. Aceasta era încuiată prin interior, iar femeia s-a panicat și pentru că a simțit un miros înțepător care venea dinspre ușă.

Din păcate, inevitabilul s-a produs, iar polițiștii sosiți la fața locului au descoperit că bărbatu era decedat. A fost găsit pe podeaua dormitorului. Un echipaj de la Ambulanță, chemat la fața locului, a constatat, în urma examinării, că anumite porțiune din membrele bărbatului, dar și de pe cap, erau mușcate de șobolani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *