Dezvăluirile făcute de fiica lui Dem Rădulescu la aproape 21 de ani de la moartea actorului. „Am avut o relație directă” Citeşte întreaga ştire: Dezvăluirile făcute de fiica lui Dem Rădulescu la aproape 21 de ani de la moartea actorului. „Am avut o relație directă”

Are 34 de ani și calcă pe urmele părinților ei. Irina Rădulescu este fiica celebrului actor Dem Rădulescu și a actriței Adriana Șchiopu. La aproape 21 de ani de la moartea tatălui ei, aceasta face dezvăluiri despre relația lor. Susține că primește semne de la părinte de dincolo de moarte. Fiica lui Dem Rădulescu a povestit în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1 că regretatul actor s-a stins din viață pe vremea când ea avea doar 13 ani. Își aduce aminte de tatăl ei și-l descrie ca pe un om riguros, muncitor.

„Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes… Când mama are o premieră reușită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine și cred că ăsta e efectul iubirii. A murit (n.r. – Dem Rădulescu) când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare… În ultima vreme era destul de obosit, se resimțea fizic și mama îl tot ruga «te rog frumos, măcar la radio renunță». El era de o rigoare… El spunea: «nu, oamenii s-au obișnuit cu vocea mea»”, a declarat fiica lui Dem Rădulescu, conform spynews.ro.

Totodată, Irina Rădulescu, care a participat recent la Premiile Gopo, dezvăluie că a avut o relație directă cu tatăl ei și că, de când a murit, la fiecare moment dificil pe care îl traversează, îl simte pe tatăl ei aproape. „E foarte greu să spui «sunt actriță» când știe ce măreție a fost. Mă uit și mă minunez și e o lecție. (…) Acum sunt o mare plimbăreață, merg pe jos enorm de mult, ca și el. E ca o meditație pentru mine, drumurile lungi îmi pun ordine în gânduri. (…) De la bun început am avut o relație directă.

În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis în altă lume”, a continuat ea.

Dezvăluirile făcute de fiica lui Dem Rădulescu la aproape 21 de ani de la moartea actorului. „Am avut o relație directă”

Dem Rădulescu nu a apucat să o vadă pe Irina pe scenă, ca actriță. Ea susține că actorul ar fi fost tare mândru de ea, de reușitele ei. „Tata… Apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea, nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut. Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranșant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment. A avut o abordare mult mai pragmatică care reduce puțin și din emoțiile inerente”, a încheiat aceasta. Dem Rădulescu s-a stins din viață în septembrie 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *