Despărțirea este DEFINITIVĂ! Ioana nu se mai întoarce la Ilie Năstase. “Nu pot trăi în haos”

Ioana Simion și Ilie Năstase nu se mai înțeleg și urmează să divorțeze. Totul s-a declanșat în iarnă când, după o ceartă monstruoasă, soția tenismenului a sunat la Poliție. De atunci ea a părăsit domiciliul conjugal spunând că are nevoie de o perioadă în care să fie doar cu gândurile ei. La câteva luni distanță a apărut vestea cum că vor divorța.

Ioana Simion și Ilie Năstase divorțează

Nu mai există cale de împăcare între Ioana Simion și Ilie Năstase. Vestea divorțului a venit ca un trăsnet pentru cei care sperau că lucrurile se vor rezolva între ei. După câteva luni în care au locuit separat, dar s-au văzut de câteva ori, se pare că cei doi nu vor mai fi soț și soție.

Ioana ar fi vrut ca totul să se termine la notar, dar Ilie nu e de acord, după cum spune ea, și cere să încheie căsătoria la tribunal.

“Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au transmis surse apropiate celor doi pentru click.ro.

Mai mult decât atât, cei doi nu se mai înțeleg deloc, iar marele tenismen nu este dispus să facă niciun compromis. El i-ar fi spus că o să îi ia tot ce are la divorț, însă Ioana Simion spune că a muncit o viață întreagă pentru ce are și asta nu îi poate lua Ilie.

Ioana a spus că după incidentul din ianuarie când a chemat Poliția pentru că se temea de soțul ei, i-a dat acesta ultimatum de două luni în care aștepta schimbări din partea lui, ceea ce nu s-a întâmplat.

“În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență”, a spus Ioana Năstase, pentru Click.ro.

Deocamdată Ilie Năstase nu a vrut să comenteze acest subiect. Ioana Simion este cea de-a cincia soție a fostului mare tenismen român. Năstase a mai fost căsătorit cu Amalia Năstase, Alexandra King, Dominique Grazia și Brigitte Sfăt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.