Dani Otil va deveni tata. A făcut anunțul acum: când vine bebe

Gabriela Prisăcariu este însărcinată! Dani Oțil a fost cel care a făcut anunțul!  Cei doi vor deveni părinți pentru prima oară peste doar câteva luni!

Gabriela Prisăcariu este însărcinată

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinți peste doar câteva luni. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut marele anunț pe o rețelele de socializare, iar fanii sunt în extaz!

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a fost mesjaul prin care Dani Oțil a anunțat că va deveni tată pentru prima oară.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt împreună din 2019

Gabriela Prisăcariu este absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Are un trup fără cusur și forme apetisante, fiind poreclită „Miss Funduleț”.

Gabriela și Dani Oțil s-au cunoscut pe platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde frumoasa blondina era model la rubrica de modă a emisiunii.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au afișat pentru prima oară împreună la începutul lui 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit. La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *