Dana Grecu revine la TV! Unde o vei putea urmări de acum înainte

Dana Grecu și-a schimbat numele

Dana Chera, fosta Dana Grecu, revine la tv în curând! Prezentatoare va avea emisiuni la postul de televiziune Etno Tv, care va avea parte de o schimbare majoră. Acesta va deveni un post generalist cu o componentă informativă. Dana Chera va avea două emisiuni, una în timpul săptămânii și una de weekend.

Prezentatoarea care a avut mare succes la Antena 3 în trecut, a recunoscut că a rămas ușor uimită prima oară când a fost chemată la discuții, dar a fost deschisă să afle mai multe înainte de a lua o decizie.

”Când am primit propunerea, omul care m-a sunat mi-a zis – stai jos, că vreau să-ţi spun ceva. Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic”, spune Dana Chera, fosta Grecu.

Dana Chera a explicat, pentru Paginademedia.ro, cât de nerăbdătoare este să cunoască publicul Etno TV, despre care crede că este un public relaxat, care are nevoie de informare echilibrată. Ea a mai ținut să precizeze că acest nou început este ca o revoluție sufletească pentru ea.

”Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este „alergat” de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie informat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor.

Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă. Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă”, a spus Dana Chera.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.