Dan Negru pleacă de la Antena 1, după 22 de ani. Ce va face de acum prezentatorul tv

După 22 de ani de activitate la Antena 1, celebrul prezentator tv pleacă la alt post de televiziune. Este știrea momentului! Dan Negru a semnat cu o altă televiziune. Este foarte posibil ca plecarea vedetei să aibă legătură cu înfrângerea suferită la Revelion când a pierdut locul 1 în topul audiențelor, în detrimentul Pro tv.

Dan Negru pleacă de la Antena 1

Potrivit informațiilor obținute de către PaginadeMedia, Dan Negru pleacă de la Antena 1 și a semnat deja cu un alt post tv. Este vorba despre Kanal D. Nu se știe deocamdată în ce proiect va fi implicat prezentatorul tv la postul deținut în România de Dogan.

Vedeta Antena 1 părăsește grupul familiei Voiculescu după mai bine de două decenii. Oficializarea transferului la Kanal D este o chestiune de câteva zile.

Plecarea lui Negru de la Antena 1 vine după ce anul acesta, Revelionul lui Dan Negru a fost detronat de revelionul organizat de către Pro Tv. A fost primul an în care Dan Negru nu s-a mai clasat pe locul 1.

Timp de 21 de ani, show-ul difuzat în noaptea dintre ani a fost numărul 1, lider absolut de Revelion, iar de data aceasta a fost depășit în audiențe de Protevelionul prezentat de Pavel Bartoș și Raluka.

La Revelionul din 2021, Antena 1 s-a clasat pe locul 2 în topul audiențelor la nivel european, după BBC, iar în 2022 Dan Negru spera că va depăși BBC.

Dan Negru supranumit Regele audiențelor

Pentru performanțele sale impresionante, Dan Negru a fost supranumit atât de presa din România, cât și de cea din Republica Moldova – Regele audiențelor. Dan Negru este discipolul lui Valeriu Lazarov, unul din cei mai importanți creatori de televiziune din lume.

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1990, apoi a activat la TVR din 1994. Din 1999 activează la Antena 1 și din 2008 la postul de televiziune Prime TV Chișinău.

A fost inclus în “Top Host European Broadcast”, datorită faptului că prezintă simultan formate TV internaționale, ambele lider de audiență, în două țări diferite: România și Republica Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.