Cum şi-a bătut joc de casa cumpărată din donaţii Sergiu, tăticul călăreţ… Prima reacție a lui Moroşanu

Cătălin Moroșanu a avut parte de-o surpriză neplăcută. Anul trecut s-a oferit să-l ajute pe Sergiu, un bărbat care s-a dus la materinate călare pe un cal când a aflat că soția lui a născut.

Povestea a impresionat întreaga Românie, iar Cătălin Moroșanu s-a oferit să-i ajute familia.

A strâns donații și cu ajutorul lui i-au oferit o casă, dar și un loc de muncă.

Astăzi Sergiu nu s-a mai prezentat la locul de muncă oferit de Cătălin Moroșanu și luptătorul a aflat că acesta vândut și casa.

Cătălin Moroșanu suferă enorm, nu înțelege de ce Sergiu a făcut asta

Cătălin Moroșanu suferă enorm, nu înțelege de ce Sergiu a făcut asta 

Cătălin Moroșanu suferă enorm, nu înțelege de ce Sergiu a făcut asta

”Am primit foarte multe mesaje pe pagina oficială legate de situația lui Sergiu, călărețul pe care Cătălin l-a ajutat să își clădească un viitor. Așa cum știți, de aproape 4 luni, Cătălin este plecat și nu are acces la telefon sau internet, astfel că nu știe despre situația apărută în tot acest timp. Noi, echipa lui, vom încerca să explicăm pe cât se poate situația.

În urmă cu fix un an, prin eforturile voastre și ale lui Cătălin, am reușit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu și familia lui. O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilitățile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga țară. Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu mențiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viață nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici.

Suntem la fel de șocați și dezamăgiți de faptul că Sergiu a ales să trateze așa o faptă bună. Suntem dezamăgiți deoarece pune în pericol viitorul a 3 copii. 3 suflete care puteau să beneficieze de o viață normală și educație pentru a nu trece prin aceleași greutăți ca părinții lor.”, se arată în mesajul echipei lui Cătălin Moroșanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.