Cum puteti curata fierul de calcat de depunerile calcaroase. O metoda simpla

Iata care este modul cel mai eficient de curățare a fierului!

Chiar dacă o mulțime de oameni disprețuiesc călcatul, este o munca pe care toate gospodinele o fac. Nu te poți duce la servici într-o bluză cu incretituri! Din păcate, fierul de calcat poate sa lipeasca si sa se formeze un strat de arsura . Iata un truc util pentru tine!

Talpa arsa, lipeste?

Este foarte enervant: după un timp, talpa fierului isi schimbă culoarea și poate lipi. S-ar putea să nu mai doriți să-l utilizați când este plin de arsura.

Ce se întâmplă dacă il pui pe o bluza albă, frumoasă ?! Din fericire, există un truc foarte simplu pe care îl puteți folosi pentru curățarea tălpii fierului dvs. în cel mai scurt timp. Va reveni la culoarea care ar trebui să fie. De fapt, suntem siguri că deja dețineti ingredientul magic!

Cum se procedeaza?

Ingredientul ieftin și obișnuit despre care vorbim este sarea. Îți va face ca fierul tău să arate la fel de bun ca noul! Luați un prosop vechi de bumbac (sau tricou vechi (alb)) și puneți-l pe masa de călcat.

Apoi, presărați o cantitate generoasă de sare pe prosopul de bumbac. Fierul incins se aseaza pe prosopul cu sare si se misca ca si cand calcati. Veți vedea că talpa fierului se va curata frumos!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.