Cum arată și din ce face bani acum Anca Badiu. Artista a învins depresia: „Am vrut să recurg la gesturi extreme” Citeşte întreaga ştire: Cum arată și din ce face bani acum Anca Badiu. Artista a învins depresia: „Am vrut să recurg la gesturi extreme”

Făcea furori în industria muzicală în urmă cu ani, s-a retras, dar acum anunță că revine. Anca Badiu a făcut parte din trupa Class, cea care s-a destrămat în urmă cu ceva vreme. Iată cu ce s-a ocupat aceasta în ultimii ani, cum arată și ce dezvăluiri face. A recunoscut acum că s-a confruntat cu o depresie severă pe care a depășit-o, a mers cu regularitate la psihoterapie, a luat chiar și tratament medicamentos. „După moartea fratelui meu, viața mea nu a mai fost la fel. M-am confruntat cu o depresie severă, care s-a accentuat de când el a murit. Această depresie îmi producea anumite convulsii și din cauza aceasta am vrut să recurg la gesturi extreme, să mă arunc în fața mașinii”, a dezvăluit Anca Badiu pentru fanatik.ro.

„Eu toată viața am suferit de anxietate. Sunt mai bine acum. Contează să apelezi la cineva de specialitate și să existe o chimie între voi. Altfel, singur, nu ai cum să reușești. Încă merg terapie, dar mai rar”, am mai spus ea pentru aceeași sursă. Solista din trupa Class a stat departe de lumina reflectoarelor, s-a retras din muzică, însă a avut din ce să se întrețină. „Am niște apartamente la închiriat, de acolo m-am întreținut”, a mai dezvăluit Anca.

„Plănuiesc să mă întorc” Muzica este cea mai mare pasiune a ei, așa că nu poate sta prea mulți ani departe de scenă. Are planuri mari în această direcție, din toamnă. „Am o piesă pregătită în memoria fratelui meu. Nu am putut să lansez, efectiv, până acum piesa respectivă, mai ales că atunci când o înregistram în studio, vorbeam cu el și mi-a spus că-i place, iar în noaptea respectivă a murit”, a mai adăugat ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *