CUM AM FILMAT-O PE VULPIȚA LA SHOPPING ÎN… BENZINĂRIE. ÎN PANTALONI CU SCLIPICI, MACHIATĂ CA LA ACCES DIRECT, CU O COAFURĂ STAR WARS ȘI…

Vulpița de la ”Acces Direct” a avut o apariție ”răvășitoare” într-o benzinărie din București.

Cu toate că a fost pusă pe liber de Antena 1, Vulpița din Vaslui, personajul principal, în ultima perioadă, în emisiunea

”Acces Direct”, pare să fie pe cai mari. Tânăra care a adus Antenei 1 audiențe colosale nu pare să fie afectată de ruperea contractului.

Zilele trecute, am întâlnit-o pe Vulpița într-o benzinărie din Capitală. Împreună cu o prietenă, vedeta de la Antena 1 a ales să-și facă cumpărăturile din stația de alimentare cu carburanți.

Vulpița, apariție de senzație în benzinărie
Tânăra simplă din provincie care a fost adusă în lumina reflectoarelor de Antena 1 pare să fie transformată radical.

Mai sclipitoare ca niciodată, Vulpița a mers să-și cumpere o gustare într-un „mare stil”. Vedeta de la ”Acces Direct” a abordat o ținută care fura privirile tuturor.

Și-a asortat pantalonii cu sclipici și tricoul inscripționat cu Femme (femeie, în franceză) cu o pereche de adidași care păreau să fie copia perfectă a unui brand celebru. Nici când vine vorba de machiaj și de coafură, Vulpița nu s-a lăsat mai prejos. Din câte se pare, a apelat la un profesionist în machiaj, iar coafura părea inspirată din Star Wars. Mai exact, o încercare de a imita modul în care își purta părul celebra Rey, personajul principal din ultima trilogie a seriei.

Nu se teme de COVID
Din câte se pare, nimeni nu i-a făcut Vulpiței ”instrucția” pentru pandemie. Deși erau mai mulți clienți în benzinărie, ea nu a purtat nici mască, nici mănuși. Nici distanțarea socială nu părea să fie o prioritate pentru celebra Vulpiță.

”Regele” Salam i-a ironizat pe Vulpița și Viorel
Telenovela dintre Vulpița și Viorel a ajuns și la urechile lui Florin Salam. Regele manelelor a făcut un video pe contul său de Youtube în care a vorbit deschis despre cele două personaje de la Antena 1.

Fără să stea pe gânduri, Florin Salam i-a ironizat pe Vulpița și Viorel și i-a comparat cu Brad Pitt și Angelina Jolie, după care a

mărturisit că le-ar da, de bună voie, o sumă de bani pentru a nu mai apărea la televizor. În clipul postat de Salam s-au mai aflat și alți maneliști, care au râs și s-au distrat de spusele marelui artist.

”Avem și noi un mesaj artistic, dacă vreți. Ne uităm la băiatul ăla, Viorel și la Vulpița, cum ar fi Brad Pitt și cu Angelina Jolie, gen, ca idee.

Le-aș da câteva mii de euro ca să nu mai stea”, a zis Florin Salam. ”Ți-ar sta bine, lângă Vulpița, că-i la fel ca mulți lăutari care au ieșit acum ca și ei”, a mai completat Florin Salam. scrie cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *