Cum a încercat o femeie să afle daca este înșelată sau nu. A devenit virală pe internet

O tânără de pe TikTok a devenit virală după ce a postat un videoclip în care le-a povestit tuturor ce gest a făcut pentru a afla dacă prietenul ei o înșală sau nu.

Lois, o fată din Marea Britanie, a ajuns puțin cam prea departe pentru a afla adevărul despre iubitul ei. Tânăra s-a îndoit de fidelitatea partenerului ei de viață așa că a luat o decizie pe care unii o consideră mult prea exagerată.

În videoclipul postat de Lois pe TikTok, aceasta povestește că a găsit sub șifonierul iubitului un tampon și un rimel. Întrebându-și partenerul, pe nume Finn, dacă nu cumva lucrurile îi aparțin unei alte femei cu care o înșală, acesta a negat. Lois nu l-a crezut pe cuvânt așa că a apelat la o altă metodă, mult mai sigură, de a afla care este adevărul.

Femeia a contactat firma producătoare a tampoanelor

Lois a ”săpat adânc” și a decis să contacteze pe e-mail firma care a produs acel tampon pentru a vedea exact când a fost fabricat. Ea a primit un răspuns rapid și i-a fost confirmat faptul că acel tampon fusese produs pe data de 11 decembrie 2019.

Din fericire pentru Lois, tamponul s-a fabricat înainte ca ea și Finn să își oficializeze relația. Așa că iubitul fetei a ajuns la concluzia că acel tampon ar fi fost lăsat în urmă de o anterioară studentă universitară înainte ca el să se fi mutat în apartamentul în care stă acum.

Videoclipul postat de pe contul @loissa4 a strâns peste 8 milioane de vizualizări, pe TikTok și peste 7 mii de comentarii. Majoritatea celor care au comentat sunt femei și au fost surprinse de cât de ingenioasă a putu fi Loise. Gestul ei a fost apreciat de unele femei, însă alte persoane au spus că a ajuns mult prea departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.