Culiță Sterp, gest disperat la Survivor România. Faimosul a luat o decizie fără precedent! „Nu vreau să fac o nebunie! O să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc! ”

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România. Faimosul își face bagajele și se întoarce în țară, împotriva regulilor jocului. Pur și simplu a decis să renunțe la tot, mai ales după ce a văzut că nu are nicio șansă să plece acasă prin votul telespectatorilor, adică să fie eliminat.

Culiță Sterp a fost eliminat de la Survivor

În ediția de vineri, 28 mai 2021, Survivor România, Culiță Sterp a fost descalificat din competiție. Faimosul a refuzat să mai intre pe teren, motivând că vrea să plece acasă, și o va face indiferent de orice. Culiță Sterp a spus că nu mai este prezent psihic în concurs și că tot ce vrea este să se întoarcă în țară, la iubita lui care va naște peste câteva săptămâni. Daniela este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să ajung acasă, a spus Culiță Sterp.

Prezentatorul Survivor, Daniel Pavel a precizat că Faimosul a fost descalificat și va pleca acasă în România, nu înainte de a avea ocazia de a-și lua rămas bun de la colegii lui înaintea celui de-al doilea meci de imunitate.

Culiță și-a asumat decizia de a pleca din Republica Dominicană

Culiță și-a asumat decizia de a pleca și și-a cerut scuze din partea echipei lui, din partea producătorilor emisiunii, dar și din partea telespectatorilor care l-au susținut prin vot, pentru a rămâne cât mai mult în competiție.

Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

Cel mai probabil, la intrarea în competiția Survivor România 2021, Culiță Sterp nu și-a imaginat că se va descurca atât de bine și va rămâne atât de mult timp pe baricade, fiind unul dintre posibili finaliști ai competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *