Cu ce se ocupă fiul cel mare al Nicoletei Luciu, la doar 12 ani. Zsolt jr vorbește patru limbi străine Citeşte întreaga ştire: Cu ce se ocupă fiul cel mare al Nicoletei Luciu, la doar 12 ani. Zsolt jr vorbește patru limbi străine

Nicoleta Luciu, în vârstă de 40 de ani, a vorbit pentru prima oară despre activitatea fiului ei cel mare, în vârstă de 12 ani. Băiatul vedetei vorbește deja trei limbi străine și o perfecționează pe a patra. La 12 ani, Zsolt jr este pasionat de IT și de limbi străine, iar recent și-a deschis și canal de YouTube, unde postează vloguri din călătorii. Primul vlog al lui Zsolt jr are trei minute și arată o mică parte din vacanța lui din Croația, unde este plecat cu părinții și frații, tripleții Kim, Karoly și Kevin.

Fiul Nicoletei Luciu a filmat peisaje, dar și un aqua park la care s-a distrat cu frații lui. „El filmează, el își montează video-urile. I-am mai dat niște sfaturi, după ce am văzut primul filmuleț. Zsolt jr vrea să facă vloguri despre ce experiențe are cu călătoriile, ce a văzut, ce i se pare interesant, ce jocuri a descoperit. După ce am văzut primul filmuleț i-am spus să nu-și mai miște atât de tare telefonul în momentul în care filmează. L-am și încurajat, desigur.

Vrea să filmeze cât mai mult din ce experimentează el, cred că va prinde la tineri”, a povestit Nicoleta Luciu pentru ciao.ro. Nicoleta Luciu este foarte mândră de fiul ei și spune că l-a încurajat în acest demers al său pe YouTube, pentru că i-a promis să trateze subiecte de interes pentru copiii de vârsta lui. „Are în plan să facă un challenge pentru tinerii de vârsta lui, mai exact, timp de o lună să facă în fiecare zi 100 de flotări. Acum filmează 100 de flotări, prima lui experiență într-ale flotărilor, să zic așa.

El face sporturi, însă fotbal, hochei, schi, patinaj. Face multe sporturi de iarnă… nu e focusat doar pe un singur sport. I-am spus: de acum încolo ești mare, pune mâna și apucă-te și de exerciții care îți formează corpul foarte frumos. Cu ajutorul acestor vloguri, vrea să stimuleze tinerii să facă lucruri cât mai benefice pentru mintea lor, pentru corpul lor. Vrea să filmeze și rețete pe care le poți face tu ca și tânăr, la 12 ani, în bucătărie, fără ajutorul părinților.

Mă gândeam să-i propun, mai încolo, să facă și un vlog cu ce cărți și-a comandat, ce citește, dacă i-a plăcut o carte respectivă, dacă o recomandă sau nu. Să stimuleze tinerii de vârsta lui să și citească. El citește mult.

Cu ce se ocupă fiul cel mare al Nicoletei Luciu, la doar 12 ani. Zsolt jr vorbește patru limbi străine

Sau poate despre cum a învățat să meargă pe bicicletă, pe unde s-a plimbat, câte trânte a luat, eventual să-i întrebe pe urmăritori ce subiecte ar vrea să discute, să dezbată. În general, vlogging cam despre asta vrea să facă, să îndemne tinerii de vârsta lui să ducă o viață sănătoasă, să facă sport, să învețe, să citească”,  a mai dezvăluit Nicoleta Luciu. Nicoleta Luciu este căsătorită din 2012 cu Zsolt Csergo și au împreună patru copii. De câțiva ani, vedeta s-a mutat la Miercurea Ciuc, pentru a fi aproape de soțul ei, care are mai multe afaceri în zonă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *