Cristina Pocora, soția prezentatorului tv Dan Cruceru, este noua șefă a CNA! Cum a obținut postul râvnit de mulți

O schimbare importantă are loc în cadrul Consiliului Naţional al Audiovizualului. Astfel, în urma alegerilor de azi, Cristina Pocora a fost aleasă președinte al CNA. Astfel, pentru a-și lua în serios rolul de șef, mai rămâne doar să treacă prin validarea din partea Parlamentului, după care îşi va începe oficial mandatul.

Cristina Pocora, șef la CNA

Cristina Ancuţa Pocora a fost propusă, miercuri de către membrii CNA, pentru funcţia de preşedinte. Votul a fost secret și ședința a fost desfășurată cu uşile închise în timpul alegerilor. Nimeni nu a putut interveni sau influența în vreun fel votul, așa cum este normal și legal.

Pentru a-și intra în noul rol, are nevoie de validarea Parlamentului. Cel mai probabil, propunerea CNA pentru funcția de președinte va fi dezbătută în plenul reunit al Parlamentului la începutul săptămânii viitoare.

De la înființare, CNA a avut șapte președinți și anume: Titus Raveica, Sorin Moldovan, Şerban Madgearu, Ralu Filip, Răsvan Popescu, Laura Georgescu şi Monica Gubernat, aceasta din urmă fiind președintele anterior al Consiliului Național al Audiovizualului.

Se pare că Cristina Pocora, în vârstă de 42 de ani, a fost singurul candidat pentru postul de preşedinte al CNA. Astfel, după ce a primit votul colegilor, va deveni a treia femeie care va conduce instituția.

Cine este Cristina Pocora

Înainte de toate, Cristina Pocora este căsătorită cu Dan Cruceru, prezentatorul “Survivor” din 2020. Cei doi s-au căsătorit încă din anul 2009 și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel.

De altfel, Cristina Pocora se implică intens în politică de ani buni. Aceasta a fost deputat de Ialomiţa, din partea PNL, între 2008 şi 2016. Ea are susținerea PNL, spre deosebire de fostul președinte, care era sprijinit de PSD. Cristina Pocora este membru CNA din 2018, la propunerea Partidului Naţional Liberal. În curând va avea o funcție importantă, pentru care va avea mult de muncit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *