CRISTINA CIORAN A NĂSCUT PREMATUR: „FETIȚA MEA A VENIT MAI DEVREME. RUGAȚI-VĂ PENTRU MINE, DAR MAI MULT PENTRU EA”

Cristina Cioran a născut prematur! Vedeta trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema a ales să vină mai devreme pe lume. Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie deplină s-a transformat într-un moment de panică. Vedeta este foarte speriată și se roagă pentru ca fiica ei să fie bine.

În urmă cu doar câteva minute Cristina Cioran a postat un mesaj pe contul de Instagram în care, cu ochii în lacrimi, îi ruga pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea! „, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Cristina Cioran, apariţie de senzaţie la Loft!

Weekend-ul trecut, Cristina Cioran și iubitul ei au hotărât că o petrecere la mare ar fi cel mai bun loc în care să sărbătorească cel mai așteptat moment din viața lor.

Pe toată durata petrecerii, Cristina a privit interesată tot ce se întâmplă în jurul ei şi a decis să stea mai retrasă. Iubitul său nu a scăpat-o din ochi nicio secundă, ba chiar a fost foarte atent la nevoile ei. La un moment dat, vedetei i s-a făcut foame, iar în câteva minute iubițelul a rezolvat „problema”. După o gustare copioasă, blondina s-a şi hidratat, iar mai apoi a început o discuţie cu gaşca sa de prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *