Cornelia Catangă, cântăreața de muzică lăutărească, se spune că a murit din cauza Covid-19

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București, transmite Mediafax.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu așa zis SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță, deși NU SE ȘTIE DACĂ AȘA ZIS Sars-cov2 iar fi provocat moartea… Cornelia Catanga suferea de mai de mult timp având probleme de sănătate…

Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga avea 63 de ani și era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga s-a născut la Zeletin, Cătina, în județul Buzău, în 9 martie 1958.

Cornelia Catanga s-a confruntat cu multe probleme intrecut :

După ce Cornelia Catanga s-a plâns că nu are o locuință și i-a cerut ajutorul Gabrielei Firea, aceasta i-a răspuns în direct la România TV și a promis că o va ajuta. a declarat Gabriela Firea.

După ce a trecut pe lângă moarte, Cornelia Catanga a acordat primul ei interviu pentru România TV. Cântăreața de muzică lăutărească a mărturisit că nu mai are bani să plătească chiria, motiv pentru care stă momentan la niște prieteni, ea fiind convinsă că supărările și gândurile negre sunt sursa problemelor de sănătate, potrivit ,,Spy News”. „Da, mămico, am slăbit. De supărări. N-am putut să stau (fără fiul meu, n.r.). Am mai avut și niște alte chestii. Am fost păcălită. Am fost păcăliți (…) Cum să mă simt? Mă simt bine? Sunt acasă, sub monitorizare”,  a spus Cornelia Catanga, la RomâniaTV.

Catanga suferise un infarct, în 2019
În vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Atunci i s-a montat un stent la inimă, spunea soțul și partenerul de scenă al artistei, Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga s-a născut în 1958, în satul Zeletin, judetul Buzău și este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, a cântat o scurtă perioadă alături de Romica Puceanu.

Începând cu 1986, interpreta de muzică lăutărească a susținut turnee în străinătate (în special Israel, dar și la Berlin) iar primul LP l-a lansat în 1989, acompaniată de orchestra lui Ion Onoriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *