Coafura care a făcut-o celebră i-a distrus părul! Anamaria Prodan a spus sincer! „Am peruci, le schimb mereu”! Cum arată, de fapt, părul ei natural

Anamaria Prodan face tratamente de mii de euro pentru regenerarea părului. După ce timp de mai mulți ani a purtat o coafură care i-a dăunat foarte mult părului ei, impresara a decis că vrea să aibă un păr lung și sănătos, însă, în același simtp își dorește coafuri și nuanțe cât mai spectaculoase.

Pentru a apelat acum la peruci și extensii pentru a se putea bucura de diversitate, fără să-și afecteze, în același timp, podoaba capilară. De asemenea, pentru a avea un păr natural sănătos, soția lui Laurențiu Reghecampf apelează la tratamentre extrem de costisitoare.

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a declarat Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Impresara a intrat într-un program de trei ani pentru îngrijirea părului. Astfel, o dată la șase luni, Anamaria merge în Turcia entru a face un tratament pentru păr, injecții în scalp. Iar pentru acest tratament ea scoate din buzunar suma de 4.000 de euro la fiecare ședință.

anamaria 4

„Toate femeile ar trebui să înțeleagă și să nu-și mai distrugă părul. Să porți peruci este o soluție să nu-l distrugi. Dacă mi-aș colora și revopsi părul după placul meu, nu aș mai avea nimic, mi-aș arde și pielea capului. Faptul că port extensii și peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu, ba chiar îi acord o mai mare atenție, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă muncă”, a mai afirmat Anamaria Prodan.

anamaria 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *