Cine își amintește de serialul Dallas? Uite cum arată astăzi îndrăgita Pamela

Serialul Dallas a fost considerat ca fiind una dintre cele mai de succes telenovele americane, difuzată în perioada 1978-1991.

Personajul principal al producției a fost actrița Vickie Ree Principal, cunoscută ca Victoria Principal, care a jucat rolul Pamelei Barnes Ewing.

Cum arată acum Pamela din Dallas

Victoria Principal a rămas în memoria publicului grație rolului de personaj pozitiv pe care l-a avut în serialul Dallas. Acolo se numea Pamela și era căsătorită cu Bobby Ewing. Povestea lor de dragoste a ajuns rapid la inimile publicului. Erau tineri, frumoși și toată lumea se învârtea în jurul lor.

Timpul a trecut, iar Victoria, care are acum 71 de ani, este la fel de frumoasă. Nu a mai avut roluri atât de mari, dar a mai apărut în alte producții, cu roluri episodice.

Pamela din Dallas a devenit femeie de afaceri și și-a deschis propria firmă de producție pe care a numit-o Victoria Principal Productions.

Puțini știu că în tinerețe, Victoria se înscrisese la Colegiu pentru a studia medicina. Un accident de mașină avea să o trimită pe patul de spital și să îi schimbe complet cursul vieții. Atunci a decis Victoria că nu mai vrea să devină medic, ci actriță.

Dallas – un succes teribil
Dallas este un serial TV american care a fost transmis în premieră între anii 1978–1991. Locul acțiunii are loc în orașul texan Dallas, în centrul acțiunii apare viața cotidiană a familiei “Ewing”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *