Cine este fiica lui Ion Dichiseanu: “tata îmi spune că sunt lumina ochilor lui”

Fiica lui Ion Dichiseanu se numește Ioana Georgiana Dichiseanu și i-a fost alături tatălui ei, până în ultimul moment al vieții lui.

Pandemia de coronavirus și regulile de protecție i-au îngreunat și mai mult situația Ioanei, care nu a putut să fie fizic cu tatăl ei, dar a făcut tot posibilul ca el să simtă că nu este singur în această luptă.

Cine este fiica lui Ion Dichiseanu
Ioana Dichiseanu, de profesie regizor, avea o relație foarte apropiată cu tatăl ei, marele actor Ion Dichiseanu. Obișnuia să-i spună tatălui ei – soarele meu, iar actorul îi amintea mereu că ea este – lumina ochilor lui.

Eu îi spun tatei că este “soarele meu”. Tata îmi spune că sunt “lumina ochilor lui”. Cert este că fără soare, nu există lumină . Soarele este cel care ne dă viață și avem nevoie de el ca de aer. Mă rog la Dumnezeu să îl aducă repede și sănătos acasă pentru a avea soare și bucurie din nou, scria Ioana pe Facebook în urmă cu ceva timp.

Ioana este fiica lui Ion Dichiseanu cu Simona Florescu. Cei doi au divorțat în urmă cu mulți ani, dar au rămas în relații bune. De departe, o relație specială era între actor și nepoțica lui Anastasia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *