Cel mai simplu test de personalitate. Ce vezi în aceste imagini spune totul despre tine

Testele de personalitate dezvăluie caracteristici/trăsături de personalitate, precum și informații prețioase legate de funcționarea emoțională a unei persoane. De multe ori sunt distractive și ne pot ajuta să ne cunoaștem mai bine. Acest tip de teste este folosit îndeosebi de către psihologi ca instrument pentru studiul caracterului unei persoane, sau pentru determinarea stării și a tendințelor sale patologice. Testele de personalitate sunt folosite în psihiatrie, în medicina muncii, dar și pentru selecția și orientarea profesională.

Oamenii, în general, văd în această imagine o broască. Doar un geniu recunoaște ce animal e, de fapt

O imagine ce circula intens in aceste zile pe retelele de socializare a intrigat foarte multa lume. La prima vedere, cu totii vedem o broasca.

Numai ca, in realitate, lucrurile stau cu totul altfel. De fapt, poza infatiseaza un alt animal, iar acest test a fost extras din portofoliul psihologilor care verifica IQ-ul pacientilor.

Animalul reprezentat aici este, de fapt, un cal. Pentru a fi mai greu de recunoscut, imaginea a fost pozitionata oblic, dar, la verticala, poza cu calul devine clara.

Cum se transforma broasca in cal:

TEST ONLINE. Alege o orhidee si vezi ce personalitate ai

1. ORHIDEEA SENECTUTII

Esti un spirit rebel si tanar care are nevoie din cand in cand de prezenta unei persoane mature. Te simti bine in preajma celor varstnici pentru ca gasesti la ei intelepciunea care tie iti lipseste in multe ocazii. Iti place sa iti faci planuri de viitor destul de complexe. Cu toate ca ai o fire revolutionara si mereu esti gata sa schimbi totul in jurul tau, atunci cand primesti o sarcina esti destul de responsabil.

2. ORHIDEEA TRANSCENDENTEI

Esti preocupat de lucrurile nevazute ale acestei lumi. Cauti raspunsuri la problemele de zi cu zi in carti sau alte opere de arta. Esti o persoana foarte sensibila, iar atunci cand iubesti o faci cu multa grija. Nu iti place sa strivesti nici cel mai mic fior cu o oarecare indrazneala sexuala care te napadeste din cand in cand.

3. ORHIDEEA FERTILITATII

Esti o persoana destul de conservatoare. Achesezi mai greu la noile tendinte globale si esti, in general, sceptic la tot ce e definit ca modern. Ai un respect foarte mare pentru stramosii tai si pentru ceea ce au lasat in urma. Inveti lucruri noi de fiecare data de la cei diferiti, insa nu iti schimbi conceptia despre viata asa usor.

4. ORHIDEEA IUBIRII NECONDITIONATE

Esti intr-o cautare disperata a partenerului perfect. Cauti acea iubire in care sa nu fie nevoie sa dai mereu explicatii, in care sa te simti confortabil cu adevarat. Conceptia ta despre iubire este destul de diferita fata de cea a majoritatii persoanelor. Cu alte cuvinte, vezi dincolo de ceea ce este vizibil in orice legatura intre doi oameni. Cauti lucrurile in profunzimea lor.

5. ORHIDEEA ILUMINARII

Esti o persoana visatoare si pozitiva. Trebuie sa ai foarte mare grija la excesele de zi cu zi. Tinzi sa aluneci pe o panta nefavorabila din prea mult entuziasm. Excentricitatea iti poate ingreuna existenta, mai ales daca cei din jur nu inteleg stilul tau special de viata.

Cel mai simplu test de personalitate

Iată un test de personalitate, pe cât de simplu, pe atât de grăitor în ceea ce te privește. Este bazat pe iluzia optică. Tot ceea ce trebuie să faci este să vizualizezi următoarele imagini și să spui la ce anume te duc cu gândul. Vei avea de ales între două variante. Fiecare dintre ele dezvăluie o anumită parte a personalității tale. Începem!

Ce vezi în această imagine? O barcă sau un crocodil? Privește cu atenție!

Cel mai simplu test de personalitate. Ce vezi în aceste imagini spune totul despre tine

Interpretarea: dacă vezi o barcă înseamnă că ești o persoană creativă, atentă la detalii, căreia nu îi scapă nimic. Uneori ai tendința să te consumi prea tare pentru lucrurile mici și să scapi din vedere imaginea de ansamblu.

Dacă vezi un crocodil înseamnă că ești o persoană cu simț practic, realistă și precaută, care nu își asumă riscuri. Observi imaginea de ansamblu și nu te încurci în detalii.

Ce vezi în această imagine? Coloane sau oameni?

Cel mai simplu test de personalitate. Ce vezi în aceste imagini spune totul despre tine

Dacă vezi oameni înseamnă că ești un spirit liber căruia îi place aventura. Nu te plictisești niciodată, găsești tot timpul activități interesante de făcut și te înconjori de oameni care trăiesc la fel ca tine.

Dacă vezi coloane în această imagine, asta spune despre tine că preferi siguranța și nu îți place să ieși din zona de confort. Ca să câștigi, de multe ori trebuie să riști, ori ție riscul nu îți sună bine absolut deloc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.