Ce și-au propus Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru 2022. Este vorba despre copiii lor

Anul Nou a început cu schimbări importante pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei doi soți și-au propus să renunțe la un obicei pe care îl are, mai mult sau mai puțin, fiecare dintre noi. Prezentatoarea de la Vorbește lumea este încrezătoare și le-a povestit și fanilor ce și-a propus să facă.

Adela Popescu: Am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim

Adela și Radu și-au propus ca în acest an să petreacă mai mult timp în familie. Pentru asta ei au decis să țină telefoanele mobile pe silent și la distanță, timp de două ore pe zi, imediat cum se întorc copiii de la grădiniță. Provocarea a început deja, iar Adela a spus că își dorește ca împreună să reușească ceea ce și-au propus la început de an.

Să știți că eu și @raduvalcan am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim. Începând de astăzi, după 16:00, adică din momentul în care ajung copiii acasă, două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanță de noi. Vrem ca măcar DOUĂ ORE dintr-o zi atenția noastră TOATĂ să fie îndreptată unii către alții, le-a spus Adela fanilor de pe Instagram.

 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt doi părinți împliniți care au trei copii, toți băieți. Ultimul venit pe lume se numește Adrian și are mai puțin de un an.

Familia Popescu – Vâlcan se mută pe malul mării

Cu puțin timp înainte de finalul anului 2021, Adela anunța că i s-a îndeplinit o mare dorință, și anume aceea de a avea o casă la mare. Mai precis este vorba despre un apartament în Olimp, chiar la malul mării, într-un bloc înconjurat de o pădure de pini.

Adela le-a dat vestea cea mare fanilor de pe rețelele sociale și a spus că este atât de fericită încât simte că îi bubuie inima. Și Radu este la fel de încântat. Abia așteaptă să fie gata blocul, ca să poată pleca cu băieții la Olimp, să-și bea cafeaua în miros de pini și apă sărată. Fanii i-au felicitat pentru reușita lor și le-au urat succes în tot ce și-au mai propus pentru anul 2022.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.