Ce s-a ales de Nuți, cea mai cunoscută bonă din țară. În ce relații a rămas cu Anamaria Prodan

Cum se înțelege Nuți cu familia Prodan

Nuți, pe numele ei real Elena Fulgeanu, a fost ani buni bona copiilor Prodancăi și ai lui Reghe. Aceasta era nedespărțită de vedete, mergea cu ei în vacanțe și petreceau mai tot timpul împreună. Era mai mult decât o îngrijitoare pentru cei mici: era parte din familie, ca o a doua mamă, mai ales pentru băiatul cel mic, Bebeto.

Pe vremea când Anamaria Prodan filma reality show-ul său, Nuți era bona care avea grijă de toate. Apărea în toate fotografiile de familie, mergea la evenimentele importante în care Prodanca și antrenorul erau invitați și chiar se mutase cu ei în Dubai.

Femeia a reușit să câștige simpatia publicului, dar a renunțat să mai presteze servicii pentru familia lui Reghe. Nuți s-a reprofilat, se ocupă cu altceva, dar nu a rupt legătura cu Anamaria Prodan și copiii. Impresara a declarat că fosta bonă este îndrăgostită complet de Bebeto, la care ține foarte mult și cu care vorbește des. În plus, îi poartă grija și suferă când acesta are vreo problemă.

„Nuți este foarte fericită. Bebe este fi-su și nu se desparte de el. Și fetele sunt fetele ei. Dacă eu îl cert pe Bebe sau țip la el, Nuți plânge de se omoară. Doamne! Când mă vede nervoasă nu-mi zice nimic, că cred că m-ar omorî atunci că țip la băiat’, a spus recent Anamaria Prodan.

Nuți și-a găsit iubit

 

Nuți nu mai este de ani buni în familia Prodancăi. Mai exact, aceasta nu și-a mai găsit locul acolo, pentru că fiul cel mic al lui Reghe a crescut și nu mai are nevoie de ajutor. Acesta se descurcă acum singur, dar este foarte apropiat de Nuți în continuare.

Elena și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat, cu care se iubește deja de ani buni. De la impresară aflăm că aceasta este foarte fericită și împlinită alături de acesta, dar încă nu a devenit mamă, deși ar fi pregătită pentru asta din plin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *