CE REGULĂ A FOST IMPUSĂ LA PRIVEGHIUL LUI PETRICĂ CERCEL! CUM TREBUIE SĂ SE ÎMBRACE PARTICIPANȚII

Vestea că interpretul Petrică Cercel a murit i-a șocat pe toți! Acum, familia se pregătește de înmormântarea celebrului cântăreț, însă se pare că au impus o regulă pentru priveghiul acestuia. Ce vor trebui să poarte participanții.

Ce regulă a fost impusă la priveghiul lui Petrică Cercel! Cum trebuie să se îmbrace participanții
Daniel Ionescu, cunoscut și ca Daniel Cameramanu, a postat în urmă cu câteva ore un mesaj pe contul său de Facebook, în care a prezentat condoleanțe familiei și a spus și că va exista o regulă strictă la priveghiul cântărețului.

Se pare că toți cei care vor să participe la priveghi au fost rugați să vină îmbrăcați într-o cămașă albă sau tricou alb.

”Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrica Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb. Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!!”, a scris Daniel Ionescu, cunoscut ca Daniel Cameramanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *