Ce mai face Puya din trupa La Familia. S-a mutat la țară, într-o casă de lut

Puya din La Familia este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din țara noastră.

Deși înainte era pe val și scotea piesă după piesă, de ceva timp este mai retras și nu mai stă atât de mult în atenția publicului.

În ceea ce privește locuințele, nu s-a putut hotărî unde se simte cel mai bine și s-a tot mutat, doar că acum a ales să rămână într-o casă de lut, cu multe tradiții în spate.

Puya nu a mai rezistat la Cernica
Celebrul rapper Puya a făcut mai multe schimbări în viața sa în ultimii ani. De la băiatul de cartier, a devenit un bărbat în toată firea, are o soție minunată și trei fete pe măsură, alături de care este foarte fericit. El a renunțat să mai apară în atenția publicului și a făcut tot ce a putut pentru a avea o familie perfectă.

„Casa este din lut și așa o să rămână. Vreau să le arăt orășenilor și țăranilor veniți pe la oraș că nu tot ce este vechi este și prost și ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiționale, un pic aranjate, te țin 100 de ani și costă foarte puțin în comparație cu noutățile în materie de construcții. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani că să-ți iei 40 mp în București. Poți să stai liniștit la țară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spațiu vrei. Am făcut-o din mândrie națională, dacă vrei.”, a declarat Puya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.