Ce a spus Iulia Albu despre iubitul ei. Orice bărbat și-ar dori să audă asta

Iulia Albu se iubește de câțiva ani cu un bărbat misterios. Pe cât de expusă este ea, pe atât de secretos este el, iar cei doi nu se afișează niciodată la evenimente publice. Totuși, Iulia nu ascunde faptul că este foarte fericită și vorbește numai în termeni laudativi despre cel care îi este partener de viață.

Ce a declarat Iulia Albu despre iubitul ei

Iulia Albu și Mihai Alexandru, căci așa se numește iubitul ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Pentru a fi împreună, bărbatul a renunțat la carierea lui din străinătate și s-a stabilit în România unde Iulia își desfășoară activitatea. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, designerul i-a spus lui Dan Capatos că iubitul ei are întotdeauna dreptate și că mereu a știut să o sfătuiască în carieră. Vedeta a declarat că partenerul ei de viață a văzut lucruri pe care ea nu le-a văzut și că întotdeauna a știut care e calea cea bună pentru ea.

El mi-a spus întodeauna când să plec. El vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam și întodeauna a avut dreptate. Eu nu sunt genul care comentează lucrurile acestea și mai ales sunt gestul care nu comentează foștii colegi, dar au fost multe lucruri care m-au determinat. El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura, nu am avut curajul să fac acel lucru în acel moment, a spus Iulia Albu la Xtra Night Show.

Iulia Albu își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Designerul a dezvăluit că își dorește să aibă copii cu iubitul ei. Vedeta are o fiică adolescentă din căsnicia cu celebrul designer de încălțăminte Mihai Albu, și visează să-și mărească familia. Ea este foarte încântată de relația pe care fiica ei o are cu actualul ei iubit. În acest sens, Iulia a declarat că este extraordinar să ai alături un bărbat care îți iubește copilul de parcă ar fi al lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.