Cătălin Zmărăndescu de la Survivor, atacat de fiul său: “Le faci oamenilor zile negre”

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a primit o lovitură dură din partea fiului său, Mihai, unul dintre cei doi copii pe care Faimosul îi are din prima căsătorie. Tatăl și fiul nu-și mai vorbesc de câțiva ani, dar odată cu participarea lui Zmărăndescu la Survivor, s-a activat ura lui Mihai pentru el și l-a atacat dur într-un clip pe TikTok.

Cătălin și Mihai Zmărăndescu s-au certat foarte urât acum trei ani și de atunci nu-și mai vorbesc. Tânărul își acuză tatăl că nu a fost un părinte implicat și că în interviuri spune că are doar doi copii, când de fapt are patru.

Potrivit lui Mihai Zmărăndescu, agresivitatea Faimosului de la Survivor nu este una afișată doar de dragul show-ului de la PRO TV, ci a fost resimțită și de membrii familiei sale.

Mihai spune că se bucură că tatăl său participă în această emisiune pentru ca o țară întreagă să îl cunoască exact așa cum este cu adevărat.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor, atacat de fiul său

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Și-a luat cu tesla în cap.

Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate.

Niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie. Acuma le vede prin intermediul acestei emisiuni. Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi acolo. Să vadă lumea din ce în ce mai mult cum ești tu ca om, dragă tată!

Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre, că o să te iubească toată țara. Cei care ați zis de mine chestii nasoale, vă pup!’, este mesajul dur al lui Mihai, postat pe Tiktok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.