Cătălin Măruță, experiență violentă într-un autobuz din București: „Eram atât de furios”

Cătălin Măruță, experiență violentă într-un autobuz din București: „Eram atât de furios” „Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: «Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă». Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: «Ce te bagi mă?». Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua”, a povestit Cătălin Măruță.

„M-a umplut de sânge și mi-a zis: «Coborâm la prima împreună». Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească”, a continuat. „Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a mai spus.

rezentatorul a mai povestit cum, la un moment dat, era fugărit de doi hoți de buzunare și, ca aceștia să-i piardă urma, s-a ascuns într-o alimentară, fugind în spatele tejghelei. „Am zis: «Băi, unde am venit?». Ăsta era Bucureștiul atunci”, a încheiat.
Cătălin Măruță a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”. În timpul studiilor, prezentatorul s-a angajat la un post de radio, iar ulterior la unul de televiziune, în cele din urmă renunțând la avocatură. Cătălin a găzduit emisiunea „Trupa DP 2” și „Tonomatul DP 2”, la TVR, și „Trezește-te la realitate cu Măruță”, la Realitatea TV. De 13 ani, prezentatorul găzduiește emisiunea „La Măruță” (n.red.: „Happy Hour”, din 2007 până în 2013), la Pro TV.

Cătălin și Andra (35 de ani) s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (5 ani). Perechea s-a cunoscut în anul 2005, când artista a fost invitată în emisiunea „Tonomatul DP 2”. „Ne-am văzut prima dată la el la emisiune, la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, declara Andra în urmă cu ceva timp. Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei „Băieții și fetele”, cântată de solistă. Cântăreața și prezentatorul TV s-au căsătorit după 3 ani de relație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *