CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A ÎNCEPUT SĂ RÂDĂ, DUPĂ CE BUSU A FĂCUT O GLUMĂ DESPRE COVE: „NU E NICIO TREABĂ CU EL ȘI MINE”

Aflat acolo unde este în fiecare ediție a emisiunii pentru a prezenta vremea, Florin Busuioc a avut un schimb delicios de replici cu moderatorul Cătălin Măruță. Glumele l-au vizat pe colegului lui, prezentatorul „Vorbește lumea”, Cove.

În timp ce se afla în platoul, Busu i-a povestit lui Măruță că a întâlnit un domn, care i-a dat o carte, și l-a rugat să i-o dea în dar soțului Andrei.

„Am vorbit cu un domn care mi-a dat o carte. Domnul se numește Vasile Tufiș și a scris cartea „Dorința de a iubi”. A zis să ți-o dau ție să citești, dar am prezentat-o aici pentru că s-a întâmplat să îl întâlnesc pe domn în tramvai. Ți-a lăsat și numărul de telefon”, a spus cel mai iubit prezentator al rubricii meteo din toate timpurile la începutul emisiunii.

Câteva momente mai târziu, Cătălin Măruță l-a întrebat dacă nu a ajuns, din greșeală, referindu-se la referindu-se la colegii de la „Vorbește Lumea”, iar replica lui Busu a stârnit instant hohote de râs în platou.

Ce zice despre Ciucă

Mai mult decât atât, vedeta ProTV a făcut legătura cu un alt coleg de al lor, care este încă burlac și care caută o femeie alături de care să întemeieze o familie: „L-a întrebat și Maria Dragomiroiu câți ani are și i-a zis:

„N-ai copii la 34 de ani? Hai mai repede!” El stă pe canapea acolo…are energii și se încălzește exact în zona care nu trebuie, asta e problema. Are laptop-ul și-l ține în poală. Mare problemă cu bateria aia cu litiu, că nu e bună la treaba aceea care o face omu’ cu femeia”, a replicat Busu.

Ce a zis Busu despre vreme

„La mare e foarte bine chiar de azi, până luni. Luni se cam strică vremea la mare. Mâine și în noaptea asta e cu probleme mari în nord-vest și vest cu ploi masive. E un cod galben de instabilitate, mâine se mai răcorește în vest și nord-vest.

Mâine vor fi 31-32 grade maximum și rămânem cu caniculă pe la Drobeta pe acolo. Poimâine mai plouă pe jumătatea vestică, iar luni se strică în vest, nord-vest, est, sud-est, la mare, în Moldova, Bărăgan, estul Munteniei.

În acele zone va da cu ploi grave, iar mai la fel. Luna iunie a fost cea mai ploioasă din an. În iulie ar trebui să nu mai fie chiar în halul ăsta. Ideea este că aceste ploi care vin zilnic vin în general după-masa, seara, după ce s-a acumulat multă căldură, se evaporă și se formează norii.

Fenomenul e destul de normal pentru că încă e foarte multă apă în pământ. Cam asta cu vremea. Nu avem cum să ne facem bine! Am zis de multe ori că ne-am bătut joc de natură și tot trag semnale de alarmă, dar degeaba”, a spus prezentatorul meteo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *