Cătălin Botezatu, Dezvăluire Cutremurătoare Despre Drama Uitată Din Viața Lui: „Am Vrut Să Mă Sinucid”

Cătălin Botezatu a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor.

Designerul a vorbit despre un moment mai puțin cunoscut din viața sa, care l-a marcat enorm.

În 1996, Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia, la Cremona, după ce a fost acuzat în România de bancrută frauduloasă.

Mai precis, el a făcut un împrumut de 350.000 de dolari. Nu a restituit creditul, astfel că a devenit peste noapte un infractor.

Cătălin Botezatu, arestat în Italia
Experiența a fost una traumatizantă, a dezvăluit Cătălin Botezatu, fiind încarcerat într-un penitenciar de maximă siguranță, iar coleg de celulă i-a fost un criminal în serie.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Îmi spunea câți oameni a băgat în beton, câți oameni a aruncat în nu știu ce rău, câte cadavre sunt în nu știu ce pivniță.

2 comments

  1. stie toata tara :: DE TEAPA DATA CAMATARILOR AUTORIZATI .. si de inchisoare .. si de intalnirea in padure cu o piti = spalat pacatele ,si DE ISTERIILE TALE .. si tot NU TE-AI INVATA MINTE :: sa pui batista pe tambal ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *