Cât câștigă o chelneriță din Mamaia, zilnic. Suma este impresionantă

Probabil nu o dată v-ați întrebat cât câștigă o chelneriță sau un ospătar din Mamaia într-o zi de muncă în plin sezon estival.

Ei bine, chiar dacă în acte, acești angajați au trecut salariul minim pe economie, în realitate, veniturile lor sunt mult mai mari. Și aceasta deoarece ei câștigă sume impresionante din bacșișurile primite de la clienți.

Cât câștigă o chelneriță din Mamaia
Cu siguranţă, multe persoane îşi caută acum un loc de muncă pentru sezonul estival. După mai bine de un an de criză cauzată de starea de urgenţă şi starea de alertă, patronii de pe litoral încearcă să recupereze cât mai mult din paguba suferită de la declanşarea crizei sanitare. Astfel, nu o să îţi vină să crezi când o să afli câţi bani câştigă o chelneriţă din Mamaia, într-o zi de muncă, mai ales că litoralul deja s-a aglomerat.

Cu toate că salariile oferite pentru slujba de chelner la malul mării nu sunt prea mari, angajaţii îşi completează veniturile cu cele obţinute din bacşişuri. Ţinând cont de numărul uriaş de români care au început deja distracţia pe litoral, acești angajați au şanse mari să se întoarcă acasă cu sume fabuloase! Potrivit celor de la Cancan.ro, o chelneriţă din Mamaia câştigă, lunar, între 1.500 şi 1.800 de lei pe lună. Însă pe lângă aceşti bani, se mai pot strânge zilnic până la 1.000 de lei.

Cei mai mulți bani sunt din bacșișuri
Așadar, chiar dacă acești angajați sunt remunerați cu salariul minim pe economie, grosul banilor vine din „tips”. Cum este posibil să strângă până la 1000 de lei zilnic? Ei bine, vă lămurim imediat. O chelneriţă poate ajunge să servească până la 100 de mese pe zi, într-o tură normală de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *