Carnagiu pe șosea: trei morți și patru răniți în stare gravă

În ultima perioadă au avut loc tot mai multe accidente la noi în țară, care s-au soldat cu victime rănite în stare gravă sau decedate. Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi, în zona localității Albina, pe DJ 592, care leagă Timișoara de Buziaș. Accidentul s-a soldat

Accident cu patru maşini și un camion

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe drumul judeţean care leagă Timişoara de Lugoj, prin Buziaş, în localitatea Albina. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, accidentul a avut loc pe DJ 592. În accident au fost implicate șapte persoane, dintre care trei au decedat și patru au fost transportate la spital în stare gravă.

Persoanele decedate, doi bărbați și o femeie, au murit imediat după impact și nu s-a mai putut face nimic pentru ele. Două dintre victime au fost duse la spital în stare gravă, în timp ce alte două au fost tratate la fața locului.

„Au fost implicate patru autoturisme şi un autotren. Sunt 7 persoane implicate, dintre care 4 persoane conştiente, monitorizate la faţa locului de echipajele de urgenţă. Din nefericire, 3 persoane sunt decedate (doi bărbaţi şi o femeie). În prezent, două victime au fost transportate la spital”, a transmis ISU Timiş.

Conform ISU Timiș, la faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o descarcerare, 1 ATPVM, trei echipaje SMURD şi trei ambulanţe SAJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *