Călin Geambașu a reacționat după ce tatăl său l-a acuzat că a vrut să își incendieze mama. „Au fost numai în mintea lui” Citeşte întreaga ştire: Călin Geambașu a reacționat după ce tatăl său l-a acuzat că a vrut să își incendieze mama. „Au fost numai în mintea lui”

Călin Geambașu și tatăl lui, artistul Petre Geambașu, sunt din nou în scandal, după ce în urmă cu ceva timp reușise să îngroape securea războiului. Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Călin a vorbit despre acuzațiile aduse de părintele său și despre problemele care au apărut în familia lui. „Nu eu am o problemă cu părinții mei, ci ei.

Eu tot ce le-am cerut a fost să-și ia în serios calitatea de bunici, dar de aici au început, ca să acopere greșelile, că să vină cu tot felul de acuzații care mai de care mai fantasmagorice, acum au venit cu asta cu incendiile, asta a pus capac. Incendiile astea au fost numai în mintea lui. Călin, alături de tatăl și de mama lui Ei în loc să-și ia calitatea de bunici în serios, ei se țin de așa ceva (n.r. – acuzații grave).

Călin alături de tatăl și mama lui

Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită… am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo”, a spus, indignat, Călin Geambașu.

După dezvăluirile cutremurătoare ale lui Petre Geambașu, cum că fiul său ar fi încercat să își incendieze mama în vremea adolescenței, clipul video a fost șters de pe rețeaua de socializare unde fusese postat, potrivit Spynews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *