Brigitte Pastramă nu se lasă. A pus ceva la cale pentru 2022. Ce legătură are cu Ilie Năstase

 „Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea”

„Iarna trecută am fost închiși. Doar cei care aveau terasă puteau să funcționeze. Am schimbat cortul și am făcut o terasă cu structură de lemn. Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau. (…)

Am pus geamuri glisante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10 000 de dolari.

Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii”, a declarat Brigitte, pentru Click.

Cât privește emisiunea de la Antena Stars, aceasta nu va mai face parte din grila trustului Intact. Contractul lor a fost până pe 31 decembrie și nu a mai fost prelungit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.