Bianca Drăgușanu a recunoscut la ce a renunțat pentru a arăta atât de bine! NU mai consumă aceste două alimente

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Frumoasa blondină este foarte criticată pentru numeroasele operații estetice la care a recurs, dar și apreciată de tinerele din ziua de azi. Multe și-ar dori să arate ca ea, motiv pentru care le-a spus cum reușește să se mențină mereu în formă.

Ce dietă ține Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu are o siluetă de invidiat. Frumoasa blondină a suferit multe modificări de-a lungul anilor și acum spune că a ajuns la nivelul la care și-a dorit mereu. Chiar dacă a apelat de multe ori la medicul estetician pentru îmbunătățiri, spune că nu a fost suficient pentru a arăta bine.

Pentru că știe cât de mult este apreciată și că fetele și-ar dori să arate ca ea, fosta soție a lui Alex Bodi a dezvăluit ce alimente evită pentru a fi mereu slabă. Astfel, ea a explicat că în acest moment nu ține niciun fel de dietă, dar încearcă să nu consume zahăr și sare, pentru că le consideră cu adevărat niște droguri care îi distrug silueta.

”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La mod general evit cel mai mare drog de pe planetă zahăr și sare, zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a spus Bianca.

Ea le sfătuiește pe femei să fie echilibrate și să nu se înfometeze, pentru că așa nu mai pot funcționa cum trebuie și vor avea doar probleme de sănătate.

Bianca Drăgușanu s-a înfometat pentru a slăbi

Bianca Drăgușanu a spus că se menține de ani buni la greutatea de 62 de kilograme, considerând că acum arată perfect și se simte și bine. Ea a avut în trecut și puțin peste 50 de kilograme, dar asta pentru că a făcut o mare greșeală: s-a înfometat!

Ajunsese să slăbească 16 kilograme făcând foamea, mâncând doar o masă ușoară pe zi, înainte de prânz. Apoi, nu mai consuma nimic tot restul zilei, lucru ce nu i-a făcut deloc bine. Nu mai avea energie și nu reușea să-și ducă planurile la bun sfârșit.

„Am 1,80 metri înălţime şi 62 kg greutate. S-a speculat mult şi aiurea pe tema greutăţii mele, aşa că mai bine lămuresc eu lucrurile. Da, am avut şi 78 kg, Tot aşa cum am avut şi 54! Dar, de o bună bucată de vreme, stau constant la 62 kg care, cred eu, e greutatea care mă prinde cel mai bine. Am slăbit 16 kilograme făcând foamea! Sau, daca vrei, cu voinţă! Asta a fost dieta mea specială. Câteva săptămâni nu am mancat decât o singură masă pe zi şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte”, spunea ea într-un interviu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *