Bărbat trântit la pământ și incatusat de cinci polițiști pentru că nu purta mască! Scene halucinante! Polițistii locali nu au stat pe gânduri și au acționat! Video cutremurător!

Scene halucinante în Piatra Neamț! Un bărbat a fost pus la pământ și încătușat de cinci polițiști locali pentru că nu purta mască de protecție.

Bărbatul a fost suprins pe stradă fără mască de protecție, iar atunci când agenții i-au atras atenția, a început să facă scandal. De aici până la o scenă incredibilă nu a mai fost decât un pas.

Scene halucinante în Piatra Neamț!

Totul s-a întâmplat marți, pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamţ. Bărbatul intrase într-un magazin pentru a face cumpărături, dar a refuzat să poarte masca de protecție.

Polițiștii locali au vrut să-l amendeze pentru nepurtarea măștii, mpment în care bărbatul a devenit agresiv. În imagini se vede cum bărbatul se opune reținerii și se ia la trântă cu echipajul.

Atunci, polițiștii l-au pus la pământ, l-au imobilizat și mai apoi l-au încătușat. Halucinant este numărul mare de polițiști care s-au luptat cu bărbatul.  Se pare că acesta ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

Scene halucinante în Neamț! Bărbat pus la pământ și încătușat pentru că nu purta mască de protecție

După incident, Poliția Locală a transmis un comunicat prin care a informat că “persoana în cauză, se pare în stare de ebrietate, a refuzat să se legitimeze, adresând injurii și agresînd fizic echipajul Poliției Locale Piatra Neamț. A fost solicitată patrula de intervenție care, la rândul său a fost agresată fizic.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, de unde, în urma identificării, a fost condus la Poliția Municipiului Piatra Neamț în vederea dispunerii de către organele de cercetare penală, a măsurilor legale care se impun.

Cei trei polițiști locali au depus plângere pentru ultaraj împotriva bărbatului încătușat întrucât ar fi fost loviți în timpul încătușării. Poliția națională nu a luat măsuri împortiva bărbatului încătușat”.

Amendă pentru nepurtarea măștii de protecție

Acesta nu este primul caz de acest gen. Un bătrân, un ofițer în rezervă, a fost pus la pământ de oamenii legii pentru că nu a purtat masca de protecție pe nas și gură. Jandarmii l-au oprit să-l legitimeze, însă bătrânul le-a întors spatele și a plecat. Din cauza refuzului, bărbatul a fost imobilizat, băgat în dubă Jandarmeriei și transportat la Secția 17 de poliție.

Potrivit legii, cei care refuză să poarte masca de protecție riscă amenzi usturătoare. Mai precis, amenda pentru nepurtarea măștii de protecție începe de la 500 de lei și poate ajunge până la 2.500 de lei. Agenții de Poliție decid ce nivel al sacțiunii vor aplica, asta mai ales în funcţie de comportamentul cetățenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *