Băiețelul “înfiat” de Gigi Becali are 19 ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum Marian Ursea: Câştigă bani frumoşi:

Marian Ursea, copilul sărac din Buzău pe care Gigi Becali l-a luat anul trecut în grija sa, în 2013, a ajuns la vârsta de 19 ani. Adolescentul a mărturisit că ”îngerul lui păzitor” nu l-a uitat nici acum!

Povestea emoționantă a lui Marian Ursea a fost făcută publică în 2012. Băiețelul care la vremea respectivă avea 13 ani, din Breaza, Buzău, crescut de bunică după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama l-a abandonat de mic copil, a impresionat o țară întreagă.

„De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, i-a spus atunci Gigi Becali. Ei bine, băiatului nu i-a lipsit nimic, iar acum a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui în ultimii ani, mărturisind că milionarul nu l-a uitat nici acum.

„De șapte ani de zile el îmi poartă de grijă și e îngerul meu păzitor, deși nu l-am văzut decât o singură dată. Domnul Gigi îmi trimite lunar prin Luțu o sumă de bani cu ajutorul căreia îmi plătesc facturile, impozitele pe la casă și îmi iau de mâncare. Deși am loc de muncă și un salariu, parcă tot nu mă pot descurca pentru că sunt multe cheltuieli. Vreau să vă spun însă că niciodată nu aș stă fără un loc de muncă, limitându-mă la ajutorul lui domnului Becali!, a spus Marian, potrivit Click.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *