Apariția rară a fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. Violeta e la fel de înaltă ca fratele ei Citeşte întreaga ştire: Apariția rară a fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. Violeta e la fel de înaltă ca fratele ei

Ștefan Bănică jr a fost foarte discret de-a lungul anilor când a venit vorba despre copiii lui. Băiatul a crescut mult, la fel și fiica pe care o are din căsnicia cu Andreea Marin. Aceasta a atras atenția acum. Violeta e la fel de înaltă precum fratele ei Radu Ștefan.

E tatăl a trei copii din relații diferite! Dincolo de viața de scenă, Ștefan Bănică jr mereu s-a preocupat de bunăstarea moștenitorilor lui. E căsătorit acum cu Lavinia Pârva, vedeta care i-a dăruit un băiețel, pe Alexandru, dar niciodată nu a uitat de Radu Ștefan, fiul lui cel mare, și de Violeta, fiica lui și a Andreei Marin. Se pare că artistul e plecat acum într-o vacanță alături de Lavinia și de copii. Fiul cel mare și fata s-au pozat împreună, iar Violeta a atras toate privirile.

Apariția rară a fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. Violeta e la fel de înaltă ca fratele ei

E la fel de înaltă ca fratele ei, are părul lung, se machiază discret și poartă sandale cu toc. Radu Ștefan Bănică a fost cel care s-a lăudat cu imaginea pe Instagram.

Și Ștefan Bănică jr a postat imagini pe rețelele de socializare din vacanță, la fel și Lavinia Pârva. Toată familia a luat aseară cina într-un restaurant cu vedere la mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *