Andreea Raicu, întrebată dacă vrea să devină mamă: „Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni Citeşte întreaga ştire: Andreea Raicu, întrebată dacă vrea să devină mamă: „Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni”

Andreea Raicu, în vârstă de 43 de ani, a fost invitată „La Măruță”, unde a povestit despre recenta vacanță pe care a avut-o în Grecia. Vedeta a evitat să spună dacă a fost însoțită de iubit, însă a precizat că au fost multe persoane în grupul alături de care a avut escapada. Întrebată dacă vrea să devină mamă, vedeta a spus că ar putea să aibă un copil în curând.

„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.

M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a declarat vedeta TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *