Andreea Banica are probleme grave de sanatate! Cantareata a facut anuntul trist

Andreea Banica are probleme grave de sanatate! In seara zilei de 22 martie, indragita artista a fost prezenta in platoul Antena Stars, la emisiunea Xtra Night Show. Insa, dupa aceasta aparitie, s-a simtit atat de rau incat a fost nevoita chiar sa amane un eveniment din aceasta cauza.

Chiar daca nu a oferit momentan mai multe detalii despre simptomele ei sau despre cauza care le-ar fi declansat, anuntul facut de artista i-a alarmat pe fanii ei. Ramane de vazut ce diagnostic are, de fapt, cantareata.

Andreea Banica are probleme grave de sanatate!

„Din pacate, din cauza unei probleme de sanatate nu voi reusi sa sustin in aceasta seara evenimentul pe care il aveam planificat. Mi-a fost foarte greu sa iau aceasta decizie pentru ca toata viata am fost obisnuita sa cant in orice conditii, fara sa spun nu: cu febra 40, la -10 grade, pe ploaie, insarcinata, suparata, mi-am respectat orice promisiune.

De data asta insa este o stare care nu imi permite sa fac asta si mi-as fi dorit mult ca atunci cand voi canta din nou, dupa atat timp, sa fiu in cele mai bune conditii si in cea mai buna forma a mea”, a scris Andreea Banica pe InstaStory.

Cu o seara inainte sa faca anuntul trist, frumoasa cantareata a facut o serie de declaratii pentru Dan Capatos despre buna ei prietena, Claudia Patrascanu.

„Eu am ajutat-o cat am putut s-o ajut. Nu ma intereseaza deloc sa vorbesc despre familia ei. Nu sunt genul sa ma bag in astfel de scandaluri si am sfatuit-o intotdeauna pe Claudia sa stea linistita si sa nu vorbeasca deloc. Nu pot eu sa decid”, a mai spus Andreea Banica la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *